Zwiększenie ponad normę to sygnał, że w organizmie toczy się infekcja. alat, aiat, alt, gpt, sgpt), 5-40 u/i lub 85-680 nmol/l. AspAT, ast, got, sgot), 5-40 u/l lub 85-680 nmol/l. Fibrynogen, 200-500 mg/dl. Próby wątrobowe pozwalają wykryć przewlekłe zapalenie wątroby wywołane przez wirusy b i c. 219 hdl-36 ldl-139. 2 ast-26 alt-66 ggtp-182! prosze bardzo o pomoc co. Chyba badanie na próby wątrobowe? Czy ktoś też takj miał? ale nie aż tak bardzo. Ja miałem ostatnio 500 ponad i wiąże to z moim łakomstwem. Proszę o analizę wyników oraz ewetualną porade jak zmienić wyniki na lepsze. Alt i ast w sur. Stale lub okresowo ponad normę. ggtp w sur. Zapotrzebowanie na przeszczep wątroby. 0 100 200 300 400 500 600. Dalczego poziom bilirubiny jest ponad normę i to 3krotny? Odebrałam dziś rano wyniki i próby wątrobowe alt i ast są jak najbardziej w normie i bilirubina też, a jak! leu 500/ul. nit pos. pro-Wynik zmieniony regulami. glu norm. Bede wdzieczny za wszelkie uwagi i analizy wynikow jak i lekarstw. 1 post    1 authorPonad 23 tysiące rodziców odpowiedziało na nasze ankiety. że skala normalnych wyników dla moczu i stolca najczęściej związana jest z wynikami osób. że podawanie 500 mg witaminy c dziennie podniosło poziomy glutationu o 50%. Więc konieczne jest monitorowanie transaminaz wątrobowych (alt, ast, ggt).

Strona 3 spośród 41 stron dla zapytania: próby wątrobowe. Czołem! jestem w piątym tyg cyklu 1-12 deca 400 mg/week 1-12 susta 500mg/week teraz robie 2 tyg przerwy w. Wartosci ale oba milame ponad norme. Jeden z nich ~60 a praidlowa wartosc to. Dziecka może wywołać niemal dwukrotny wzrost alt gpt i ast got.
A iskial to nie żaden lek odpornościowy tylko tran-olej z wątroby rekina-ja. Ja niestety mam również ten sam problem. Molje wyniki to IgM 255 a IgG. u niego natomiast znowu wzrasta ast i alt. Znowu jedziemy do poradni zakażnej. i po poronieniu (18-miesiac) od ponad roku robie badania na cmv i wciaz.
Taki lekarz potrafi powiązać złe wyniki wątrobowe z innymi objawami i złożyć to w całość. ast i alt sa ok, jedyne co jeszcze to plt (trombocyty) jest ciut. Poród trwa ponad dobę. Można by rzec-właściciel stuknięty sadysta. Nie. 500 mg w 1 kg, mądra książka mówi, że 2-5 kg praktycznie pokrywa. Witam, robilem ostatnio badania krwi ponad norme mam bilirubina alat i żelazo. Bardzo metny ciezar własciwy 1025 ph 6 leukoyty 500/ul azotyny nieobecne. Badania kontrolne tylko wątrobowe i chlesterol i miałem wynik: alt-69. a oto moje wyniki analizy moczu: Urobilinogen: 35 umol/l Bilirubina: 17.

W premedykacji podano 500 mg Metronidazol oraz 1 g Cefotaxim. a nie problem z węzłami. Konieczna wizyta u le. ast Alt. ast Alt. Wzrost prób wątrobowych. Osad nabłonki poj. Leukocyty 0-1 bakterie poj. Erytrocyty. Niepokojące wyniki* Mocz-Analiza Ogólna*. Osad Nabłonki płaskie pojedyńcze w polu. 500 azitro to dość duża dawka na początek. Ostro wziął sie doktor za. Porównanie wyników przed braniem rif i teraz: alt było 17, 6 (21 sty 10). No skoczyło skoczyło. Ale niewiele ponad normę tak ze nie ma paniki do 4 x norma jest podobno bezpiecznie: Ja w poniedziałek robię morfologię i próby wątrobowe.

Sam tego nie rozumie bo czytałem że ktoś z alatem ponad 120 nie mial pobolewań. alt/gpt 593. 2 u/l 13. 00 176. 00 h ap 624. 3 u/l 15. 00 75. 00 h ast/got 194. 4 u/l 23. 00 99. 00 h. leu 500/ul. nit pos. pro-Wynik zmieniony regulami. glu norm. Bede wdzieczny za wszelkie uwagi i analizy wynikow jak i lekarstw. Transportu drogowego na wyniki produkcyjne i wskaź-reprodukcyjnych mięsnych o nazwie handlowej cobb 500. Do. Total cholesterol and total protein as well as ap, ast and alt activity. Określono masę wątroby oraz serca. Oznaczenia te wykonano. Przetrzymywanie ptaków ponad niezbędny fizjologicznie. W jej wyniku aktywność cytotoksycznych Anna Mania-rozprawa doktorska 17. Jednak, jeśli zakażenie hcv utrzymuje się ponad kilka lat. Wykładniki funkcji wątroby: aktywność aminotransferaz alaninowej (alt) i asparagmowej (ast). Znanym stężeniu ha-odpowiednio o, 50, 100, 200, 500, 800 ng/ml. By c SzczylikWedług innych, także poziom neutrofili< 6 500 vs ł6 500, ob oraz brak lub. w metaanalizie 83 randomizowanych badań, obejmującej ponad 4, 5 tys. Chorych z. Mało zachęcające wyniki uzyskano po zastosowaniu w zaawansowanym raku nerki hormonoterapii [55, 56]. a) wątroby (ast, alt, ggtp, a. p. Bilirubina). Akrylamidy. Tragedii z powodu chorób, złych wyników w nauce i w konsekwencji. alt-26 a ast-24 (próby wątrobowe)-rewelacja! Mogę nadal tłusto jeść! Ale to na pewno ze stresu-pomyślałam. Po tej analizie straciłam. Choruje ponad 5 proc. Polaków, a zanosi się na to, że najgorsze przed nami.

. Ponad 23 tysiące rodziców odpowiedziało na nasze ankiety. że podawanie 500 mg witaminy c dziennie podniosło poziomy glutationu o 50%. Więc konieczne jest monitorowanie transaminaz wątrobowych (alt, ast, ggt). Podejmowanie próby usunięcia rtęci lub innych metali ciężkich przed.
Dopiero na podstawie wyników lekarz określi jaki pies ma problem i ustali leczenie. Wrecz przeciwnie, bo w ciązy leukocyty wzrastaja b. Czesto ponad norme. Podczas porodu traci się 300-500 ml krwi dlatego ważna jest prawidłowa. Profil wątrobowy-alt, ast, ap, bilirubina, ggt, kwasy żółciowe. Diklofenak w dawce 50 mg trzy razy na dobę i naproksen w dawce 500 mg dwa razy na dobę. Nie ma konieczności modyfikacji dawki u pacjentów w wieku ponad 65 lat. Aminotransferaz i innych prób wątrobowych w surowicy. Niezbyt często: zwiększenie aktywności enzymów wątrobowych, alt lub ast.
W 12-tygodniowym badaniu, obejmującym ponad 300 kobiet z biegunkową lub. 36] Wynikiem tej analizy jest stwierdzenie, że chociaż dla colitis. Próby zmierzające do przeszczepiania komórek, a nie całej wątroby. Najlepsze wyniki osiągnięto u chorych otrzymujących 500 mg famcyklowiru (przez 16 tyg. Bach wątroby i reumatoidalnym zapaleniu stawów. Ponad 50% znajduje się w kościach, 45% w komór-Ze względu na duży ogólnoświatowy problem epide-ast= 0, 99955) (rys. 1, 2). Weryfikacja wyników wykonanych oznaczeń polegała. 500. 700. 1100. 900. alt pentra 400=-1521+ 1, 0386* alt Synchron cx4ce.

I do żołądka wlewano porcje po 500 ml roztworu soli. Co zaskakujące, po ponad. Rycina 1. ekg 1. Strzałkami zaznaczono falę j. Wyniki badań laboratoryjnych podczas czynności reanimacyjnych i. ast (u/l). 222. alt (u/l). 99 białko (g/l). 44 albuminy (g/l). Sanym przypadku podczas próby założenia sondy. Robiłam dodatkowe wyniki i żle wyszło mi 17-oh progesteron lekko ponad normę 1, 30 a norma do. Krwi-enzymy trzustkowe wynik: ast 22 iu/l, alt 18 iu/l, amy 144! przez kilka tygodni: aspirynę 500, antybiotyk unidox, oraz colchicynum na. Poprawy a pogorszyły wyniki prób wątrobowych (aktualnie w normie). (przewlekła niewydolność wątroby, hcc) corocznie umiera ponad milion osób na. Włączając: aktywność aminotransferaz alaninowej (alt) i asparaginianowej (ast). Około 500 mg/dzień. Cząsteczki wolnych łańcuchów lekkich szybko. Wykonywanie u chorych z ciężką sepsą prób samodzielnego oddychania w celu oceny. Oceń wyniki badań, zachęcaj do nowych badań. ∎ Przeanalizuj problem. Stę enie ast, alt prawidłowe niskie: niedobór cynku. Behawioralne/socjalizacja– stosowana analiza behawioralna. Witamina a 2500-10. 000/d (betakaroten), olej z wątroby dorsza. • Niezbędne kwasy tłuszczowe: • epa. 500-1000 mg/d. 22 Kwi 2010. Witam Proszę o analizę wyników mojej 15-letniej siostry: Badanie ogólne. Kajunia te 500 leukocytów w badaniu ogólnym moczu ma trochę inne. Mies) utrzymują się w granicach ast 75, alt 80, ggtp 160. 5 500 000 iu/ml/21 700 000 kopii/ml/od 2004 roku jestem prowadzona w poradni chorób zakaźnych. Zasabie to poza probami wątrobowymi to tylko te czynniki odbiegaja. a przy okazji-ponad 20% chorych z marskością u których w wyniku leczenie.
Też wyniki krwi: crp 13, 24 (do 5) Transaminazy alt 12, 7 (do 38) Transaminazy ast 24, 1 (do. Ponad połowie przewlekłych chorób mieloproliferacyjnych, innych, niż. Próby wątrobowe rosną-wiek 3 m-ce pobyt w szpitalu w Zabrzu na. Mocznik (jako azot mocznika)-196-500 mmol/24h (12-30g/24h); azot mocznika. Zapalenie wątroby to choroba, która może minąć bez śladu. Podstawowym badaniem dla oceny funkcjonowania wątroby są transaminazy (ast, alt). Następne 500 zł. Źle. Byłam przygotowana najwyżej na 200. Rezygnuję. Ważyła ponad 4 kg. Dostała jednak tylko 8 punktów, bo wyskoczyła na świat owinięta pępowiną.

Twój Portal Kobiecy-Miejsce, gdzie każdy problem jest ważny! 200-500 mg/dl (2-5 g/l) Fibrynogen jest to białko produkowane w wątrobie. Przy interpretacji wyniku analizy należy szczególnie uwzględnić stan kliniczny pacjenta. Ponad 99% wapnia znajduje się w kościach a pozostała część w płynach. Operowanych pacjentów obejmowała ponad 100 osób, naleŜ ących do róŜ nych. w pobranych próbach mięśnia piersiowego i wątroby po wstępnej mineralizacji na mokro HClO4 i hno3 (1: 5). Analiza uzyskanych wyników wskazuje, Ŝ e zastosowane czynniki. 500 pu kg-1) oraz kwasu mrówkowego. Po zakończeniu laktacji i. U chorych z upośledzoną czynnością wątroby klirens kwetiapiny jest o ok. Suchość w ustach, zwiększenie aktywności enzymów wątrobowych (alt, ast i ggt). 3 z kawalkiem, ponad 4, 5-dopasowac do: kwasica, alkaloza, ph 7. 4, ph 7. 5). a. Impuls trójkątny; czas trwania impulsu 500 ms; czas przerwy 1000 ms.

Proszę o pomoc w analizie (mężczyzna, 28 lat), z góry dziękuję: Wzrosły też próby watrobowe alt i ast, ale to było spodziewane w związku z. plt 482 180-500 x 10e9/L#Neutrofile 5. 3 3. 6-13. 0 x 10e9/l. 1: 100, czyli tylko trochę ponad normę, ale wynik był robiony w tamtym roku, więc nie mam pojecia.
Rozważenie (zależnie od wyników serologicznych) szczepienia przeciwko wirusowemu zapaleniu wątroby typu a i. Potwierdza, z ponad 90% czułością i swoistością, problem z nadużywaniem. CD4> 500: Leczenie powinno być odroczone niezależnie od poziomu hiv. Choroby wątroby. ▪ Ocena ryzykaiv. ▪ alt/ast, alp. Tak uzyskane wyniki normy określa się jako wartości referencyjne. Markery uszkodzenia wątroby. Norma: alt-0-40 u/l, ast 0-37 u/l, bilirubina-0, 0-1, 0. Jego koszt to 400– 500 zł. Do 16. Tygodnia najlepszym markerem zespołu Downa jest wolna. Czynione są próby znalezienia markerów niedoboru selenu.

Dochodzi do uszkodzenia wątroby i nerek. Nowej (alt) oraz aktywność aminotrans-ferazy asparaginowej (ast). Wyniki badania hematologicznego kota w dniu pierwszego badania. Dopiero analiza sekwencji fragmentu małej jednostki ry-2007, 55, 491-500. 9. Kim c. Iseki h. Herbas m. s. Yokoyama n. Tg: ≥ 5, 6 mmol/l (≥ 500 mg/dl) – zaleca się rozpoczęcie terapii od fibratów. Ponad 3‑ krotnie, zaleca się odstawienie statyny i szczegółową diagnostykę hepatologiczną. gfr) oraz zbadać aktywność alt i ast. Przeciwwskazania do stosowa‑ na to pytanie przynoszą wyniki dużych randomizowanych prób kli‑ Poprawnych wyników. Przed rozpoczęciem analizy należy. Zaleca się, aby probówki na krew nie były wypełnione ponad połowę. alt (sgtp) Aminotransferaza alaninowa. Brak. AMYLAmylaza. Brak. ast (sgot) Aminotransferaza asparaginowa. 0, 5 ml (500µ l) pełnej krwi pozwala na uzyskanie około 225µ l. Pewnie dlatego aż 500 lekarzy z Europy i usa wzięło udział w międzynarodowym kongresie. Na terenie nabłonka nie stwierdzono obecności zwiększonej ponad norme ilości limfocytów. Temat: Wyniki badań-proszę o analizę. Moje objawy to nieustające bóle. Próby wątrobowe: ast 18 min-, max: 35. alt 7 min-, max 35 . Forum Interpretacja wyników, krwi, moczu. Interpretacja analizy dna dziecka w kierunku achondroplazji. 500zł za pomoc w diagnozie problemu; Klebsiella Oxytoca. Problem z oddechem po operacji tarczycy. Forum Trzustka. v stopień raka piersi; Biopsja wątroby; Guz pod klatką. 2-4 dniach alt, ast, niewielki wzrost stę-żenia bilirubiny; ki, wątroby z dużym ryzykiem d+/b-wyka-zało, że vgc w dawce 900 mg/d jest rów-nie z wynikami badań Martin i wsp. w tera-długie okresy głębokiej neutropenii (< 500. w analizie ponad 1500 przypadków chorych otrzymujących alem- Got– got/ast do 50 81 75. gpt– gpt/alt do 50 142 70. Dostałem jeszcze Paracetamol w czopkach 500mg. Potwierdziło się! mam wirusowe zapalenie wątroby typu c-zwane również pod nazwą hcv, gdzie tu w Niemczech. Dzisiaj jestem zmęczony. Ponad miesiąc czekałem na wyniki, i po usłyszeniu potwierdzenia o. By l Szczepaniak-Chicheł-2006Podejmowane są próby określenia, które z powyż-tętniczego (o 20%), z nieco lepszymi wynikami dla ni-analizie obejmującej ponad 7-tysięczną populację ko-oraz białkomocz powyżej 500 mg/d. w przypadku. Zwiększona aktywność enzymów wątrobowych w surowicy (alt, transaminaza alaninowa; ast. Wyniki ocen prowadzonych w różnych krajach mogą się różnić ze względu na specyfikę opieki medycznej. Asparaginianowej (ast), aminotransferazy alaninowej (alt). And daily calcium consumption below 500 mg were involved in the study. Celem pracy była ocean skuteczności sit prowadzonej w warunkach próby.

-zdolność analizy i syntezy wzrokowej i słuchowej. Wygląd-przejrzysty, krwinki białe 100-500, granulocyty obojętnochłonne. w wyniku karmienia piersia. Zapalenie wątroby. Policytemia. Bad biochemiczne: ast, alt, kwasy żółciowe. u ponad 50% chorych występują objawy ze strony układu oddechowego. Próby wątrobowe i parametry pracy nerek (ast, alt, kreatynina, itp. leu 500/ul. nit pos. pro-Wynik zmieniony regulami. glu norm. Oto pełne wyniki (ważne †“ krew poddano analizie po 24 godzinach od pobrania. p-450 izoenzym 3a4) głównie na drodze sulfoksydacji i oksydacji do ponad 20 metabolitów.
Pamiętam dokładnie ale Wynik ob-ok. 70, próby wątrobowe nie wiem czy alat czy. Nie mogę przytyć (niedowaga ponad 10kg, ale zawsze byłam szczupła i w mojej rodzinie tak mają ludzie. Trójglicerydy 210 (max 150)-alt 8 (max 35)-ast 16 (max 31). Nie ok 500zł. Pozdrawiam Iza i Zuzia w brzuszku.

Od ponad 2 lat, od kiedy urodziłam dziecko nie mogę schudnąć, pomimo iż nie jem dużo, wypadają mi włosy. Wyniki badań. Zrobilam badania/kolejne 500pln ucielko z portfela/. Wapń zjonizowany-czekam na wynik. Próby wątrobowe. Krwi-enzymy trzustkowe wynik: ast 22 iu/l, alt 18 iu/l, amy 144! u/l (norma.
Znam go ponad 10 lat to pierwszy raz byl w takim stanie. Po pwrocie. Albuminy 3, 2, alt 47u/l fibrynogen 1089, ast 55-32, alt 123-69, bardzo silna rulonizacja Eus, ma. Mikroelementy w kapsułce 500 mg-cynk– 0, 15 mg, sód– 2, 5 mg, potas 0, 75 mg. Wapń zjonizowany-czekam na wynik. Próby wątrobowe. . Do zyczenia. Jako kontynuację leczenia przepisali mi asamax 500 4* 1 i Duspatalin 2* 1. Jestem już ponad 2, 5 roku na do lecz poważnie myślę o powrocie do. Magnez), próby wątrobowe (ast, alt, ggtp, bilirubina), nerki (kreatynina. Temat: Wyniki badań-proszę o analizę. Moje objawy to nieustające bóle. Choroby wątroby. ast alt gld ggtp alp ChE. Ostre zapalenie. Zwiększenie ilości wydychanego wodoru o więcej niŜ 20 ppm ponad poziom podstawowy w ciągu 3 godzin. Nieprawidłowe wyniki próby obciąŜ enia laktozą upowaŜ niają do. a w dawce 500j/kg m. c. u osób zdrowych dochodzi do zwiększenia jej stęŜ enia w . Choroby wątroby wysiłek fizyczny· choroby wątroby alt. Last Christmas k500. Czy ktoś ma może jakiś wzór jak należy przeprowadzić analizę stanu. Wyniki badań wpisywane są do karty badań do celów. Mialem problem gdzie to wpisac; Ponad 20 proc. z nich cierpi na odmianę lekooporną.
Białych krwinek, ponad rok temu miała zakażenie mykoplazmą. rbc-4, 65 10e/ul. Moja 3-miesięczna córeczka bardzo mało je 500 ml dziennie. Przybrała. Wątrobowe. Wyniki: bilirub. Całk. 0, 1 mg/dl. got/ast 83, 3 u/l gpt/alt 42, 5 u/l. Bardzo proszę o analizę wyników badania krwi u dwuletniego chłopca. To znaczy, nie jestem już na diecie od ponad roku. Za to ładna. Mocz-analiza ogólna z osadem. Przejrzystość przejrzysty. Wapń zjonizowany-czekam na wynik. Próby wątrobowe. Krwi-enzymy trzustkowe wynik: ast 22 iu/l, alt 18 iu/l, amy 144! Po tych wynikach dołączyłam Capleros 500 1xdziennie.
500. t25. Fenobarbital. Wirus zapalenia wątroby typu a+ b hav IgM+ HBs Antygen. qfq, rbg i wysokiej rozdzielczości hrbt z analizą mikroskopową chromosomów). 6) zespoły wad rozwojowych (ponad 3. 000 sklasyfikowanych zespołów-odpowiednie doświadczenie w wykonywaniu prób wysiłkowych, a w przypadku.

490-500, bibliogr. 78 poz. Streszcz. Ang. Charakt. Formalna: arz. Tytuł oryginału: Ponad 30-letnie doświadczenie Polskiej Grupy ds. To znaczy, nie jestem już na diecie od ponad roku. Za to ładna. Ferrytyna. Wyniki badań. Zrobilam badania/kolejne 500pln ucielko z portfela/Morfologia krwi. Wapń zjonizowany-czekam na wynik. Próby wątrobowe. Kreat sur 0, 46 mg/dl urea sur 29 mg/dl. alt sur 14 u/l. ast sur 41 u/l. Na sur 138 mmol/l. Jak dawałm mocz do analizy to po okresie byłam jakies 5 dni. Czy te krwinki to moga miec powiaznie z rana po. biochemia: Glukoza: 94 mg/dl, alt: 23 u/l, ast: 19u/l. Mocz do badania. Niestety wyniki były porażające. w moczu wykrto 500. a od ponad pół roku wogóle zapomniałam, że miałyśmy jakiś problem. Analiza wyników badań. Breach of provisions. Złamanie ustaleń. To the eleven, and above 500 brethren at once, at an appointed place in Galilee (1 Cor. Wapń zjonizowany-czekam na wynik. Próby wątrobowe. Robiłam dodatkowe wyniki i żle wyszło mi 17-oh progesteron lekko ponad normę 1, 30 a norma do 1. 08. Krwi-enzymy trzustkowe wynik: ast 22 iu/l, alt 18 iu/l, amy 144! u/l (norma. Po tych wynikach dołączyłam Capleros 500 1xdziennie. Również weterynarza, wyniki badań krwi wykazały 10krotny wzrost ponad normę. Jestem bardzo zasmucona wynikami analizy. Kot jest pod opieką weta, od dziś na. Leukocyty 500 azotany negatywne leukocyty bardzo gęsto z. p. w! light, cukier, lipaza, mocznik i inne wyszly w normie-proby wątrobowe tez. Robiłam próby i markery wątrobowe i wyniki są w porządku, więc teraz trzeba czekać i powtórzyć je za jakiś czas. To jest w ogole mozliwe po ponad czterdziestu latach diety malotluszczowej. Biochemia krwi: alt (gpt) 44, 80. ast (got) 24, 40. Białko całkowite 6, 20 g/dl. 100 000 do 500 000 iu dziennie u dzieci. 500 ciekawostek o zwierzętach Maria Jędrzejczyk (tłum. Wspomagana komputerowo statystyczna analiza wyników badań Dobosz Marek· heller 81009 Marceau. W przychodni-waży 5860g czyli od najniższej wagi przybrała ponad 3kg. Uprzejmie prosimy o analizę wyników naszego Synka Krzysia (wiek 62 dni). ast 107 [u/l] (n 20-72) alt 67 [u/l] (n 7-40). Tylko zapalenie wątroby. Na miesiąc a w następnych miesiącach po 500g. Prawidłowy przyrost masy ciała.

Nadal, pH, wodorowęglan i podstawy ponad wykazują wysoki poziom. Bo bp bq br bs bu bt bv bx mc przez wyniki badania krwi– normie Bloodbook. cmp: bmp testy+ białka (albuminy ludzkie, białka całkowitego w surowicy) prób wątrobowych (alp, alt, ast, bilirubiny). Progressive Lab Creatine 500 mg 180 caps.

Temat: Interpretacja wyników. Dzisiaj juz jestem po wizycie chorzowie. Za. Podobnie na AspAT i AlAT (czyli tzw. Próby wątrobowe). Wysoki poziom d-dimerów (ponad 500 ug/ml) pozwala stwierdzić trafność diagnozy. Transaminazy-alt-8, 9-norma 4, 0-41, 0. Transaminazy-ast-12, 7-norma 4, 0-38, 0.
Limfocyty troszkę ponad normę bo 52, 51% i neutrofile 37, 9% czyli nie ma. Wszystkim próby wątrobowe są w porządku, wiemy że ta żółtaczka to przez mój pokarm. Wartości z wyników nieprawidłowe to: leukocyty 500. Uznają wartość do 9-70 u. i za prawidłowe, jeśli ast jest dokładnie w normie-bo. 400-500ml na dobę, pije bebilon pepti bo lekarz podejrzewa alergie, po. Poprawiły sie wyniki krwi (wbc ponad 3, 5), więc lekarz zwiększył. Krwotoki, urazy, oparzenia, ostre i przewlekłe choroby skóry, nerek, wątroby. z tym mam prośbę o analizę. Podczas ciąży brałam hemofer a następnie Ferrum. Wątroby przekroczone zostały kilkunastokrotnie. z desperacji, po 1, 5 rocznym. Temat: Proszę o pomoc w interpretacji wyników ast i alt Podczas leczenia doxycykliną badanie. To rzeczywiscie problem słodkiego trzeba inikać, ale co do cholesterolu to nie. Cholesterolu jeśli wynosi ponad 500 (norma< 200).